Tuesday, 29 November 2011

Tak suka hari SELASA !!!

Hai you all. Mesti korang pelik kan kenapa aku TAK SUKA HARI SELASA. Sume ni sebab.............hari ni ialah hari yang memenatkan bagi aku dlm 1 mggu. Huhuhu.. Bayangkan,dah la kls aku start kol 10 pg smpai kol 4 ptg. Lpas tu balik kolej n prepare untuk pergi kokurikulum BPC. Kko tu start kol 5 ptg -7..huh!! penat giler.. xade time pom untuk rest lpas blik kls tu. Nampak nye,malam ni aku kne tido awl la...tapi tido lewat pom boleh gk. Esok kls aku start kol 4 ptg. Yahoo....(^__^)  Urmm,ok la stakat tu jer coretan aku untuk ai ni.. Bubui.. :)

No comments:

Post a Comment