Sunday, 22 April 2012

I'm backkkk !!


Hai sume..u all ap kbr? urmmm,dh lme gler aku x update blog..huhuhu..lately ni aku memag malas giler nk amik tahu psal blog2 ni..ok la,back to my aim. Kalau u all nk tahu,sekarang ni aku tengah semester break. bile aku tambah, tolak, darab, dan bahagi..kira-kira 2 bulan lebih aku cuti. Best ker ati cuti?? dapat stay ngan family lama?? urmm,best tu mmg best...yang tu xleh nk nafikan la..hehehe..tapi part yang xbest tu,aku xthu nk buat ap time cuti ni. aku boring giler taw x?? =( korang nk taw x ap yg aku buat time cuti ni? Meh tgk same2..

 keje aku sehari-harian ialah:
-makan
-tengok tv
-berfesbuking
-baca blog2 org
-baca novel
-tgk citer korea
-jaga budak2(anak ngasuh umi aku)

ok guys,tu lah perkara2 yg sgt berfaedah (faedah la sgt) aku selama 2 bulan lebih ni.. Sometimes aku rasa rindu sgt2 kt roommates aku,classmate aku,BFF aku,kolej aku,senang cite sume yang berkaitan dgn hidup aku selama aku bergelar 'Mahasisiwi' di UiTM Machang.. 

No comments:

Post a Comment