Monday, 23 April 2012

Suka duka bersama

Assalamualaikum ^_^

Hai korang.. aku nk share ngan korang sume pasal suka dan duka aku spanjng aku blajar di part1 dan 
part 2.. 
 Part 1....

>> MY CLASSMATE <<

  classmate aku sume 28 org..kteorg mula2 tu mmg r malu2 nk knal2..tp bile dh lme2 tu,ok la.. =) Ap yg boleh aku katakan,dye org sume ni mmg sporting abiz...kteorg pergi bkak puasa rmai2 kt kfc..time tu pling best giler.. Kteorg booked 1 tenggiliing.. Tenggiling?? Korang tempah binatang yg bnyk duri tu??? Ish korang ni..rileks2 dlu.. Kalau korang nk thu,uni aku ni kn berbukit2..tangga tinggi2..so,satu kenderaan mcm van skul tu la yg angkut student2 kt uni ni....Alaaa...yg warna oren tu.. Got it?? ok,aku continue... Pastu,apa kaitan dgn binatang tu plak?? hahahaha..Actually,tenggiling tu la van yg aku ckp tadi tu.. Hah?? xpham ek? xpe2.. let me explain slow2 ok..sume student kt uni Machangster ni,pnggil van skul tu 'tenggiling'...knpe?? urmm,aku pom xthu knpe...maybe dyeorg pikir van tu bwk rmai student..so,tenggiling tu kn bnyk duri2..And duri2 tu diibaratkan as student yg dalam van tu kot... Aku pom xthu asal usul nama ni.. tapi best tw..kteorg akan berebut2 naek giling (tenggiling-'giling' dlm bhasa klantan..hehehe..aku kan org kelate....) skali naek 50 sen..kaya btol pak cik giling tu..mana xnye,bape rmai student yg dye angkut dlm satu hari...ish3... Dah2 la ckap psal giling ni..Back to psal bkak pose ngan classmate.. nk tgk gmbar2 x?? boleh... meh tgk cni ..
ni la classmate aku yang sporting gler2..bdak2 laki xjoin..ad hal kte.. mse ni tgh tunggu nk order..pose dlu.. :)


muka2 budak2 yg xsbar nk berbuka..hahaha



sabar2..


 ni aku ngan mimi.. peace dulu.. lmbt lgi nk berbuka..



tuan amalina n nija.. :)



tengok tu,dh kenyang2 smpat lagi tapau balik kolej.. ish3..

 sambil tunggu giling,take a pic dlu... :D

 peace... blurr ckit.. 


>>MY ROOMMATE<< 

 ni plak psal roommate aku..dye org ni best tw.. baek,lawa,prangai pom sme nga aku..giler2 gk..hahaha

ni aku dgn liza.. dye ni classmate aku mse skul dlu.. :D



si shantik, fira.. :)



fira n ct..

liza,ct n aku... :D

 klu korang nk thu,mse part 1 ni aku jtuh tangga 2x taw..so,roommate aku lah yg bnyk tlg aku..thanks korang..kteorg ni dh mcm adik beradik tw..sgala kebaikan,keburukan dye ad dlm kocek aku..aku happy sgt dpt roommate yg very sporting,baik hati,lawak,n mcm2 lagi la.. aku harap kteorg akan slalu bersama..amin.. 





 

No comments:

Post a Comment