Monday, 18 June 2012

Happy Birthday Abah


Assalamualaikum ^_^   

Hai u olz..Lame kan aku xupdate blog aku ni..Lately ni aku buzy ckit..Lagipom,aku baru masuk semester baru. Skunk ni aku dah part 3 dh..Yeahhh!! hehehehe..Ok2,back to our topic, hari ni 19.6 merupakan ulang tahun kelahiran abah aku yang tersayang iaitu Abd Shukor A.Hamid yg ke-52 tahun sudah.. Dah tua upenye abah ek?? hahaha..Xde la..ati gurau jer.. Sory abah..


Abah,
~semoga hidup diberkati oleh-Nya
~dikurniakan kesihatan tubuh badan yang baik,sihat walafiat and seangkatan dengannye..
~bahagia selalu bersama isteri tercinta and anak2 yg comel2 blake..(comel ker?? ) comel pe..hehehe

   Ok,aku nak story cikit psal pe'el perangai abah aku ni. Urm,honestly aku cakap i'm proud to be his daughter. For me,he is very amazing person,wonderful person,romantic person and funniest person that i have not meet before. Abah aku ni seorang yang sangat2 tegas. Dia juga seorang yang xsuke lambatkan kerja. Kalau dia dapat satu kerja tu,dia akan try settle kan hari tu jgk. That's one of dia punye perangai yang aku mmg respect.. Even aku anak dia sendiri pun suke bt kerja last minute. Selalu jgk la kne marah kalau bt kerja last minute. Huhuhuh..padan muka aku. Ermm,apa lagi ek?? oh ye,abah ni seorang yang garang and sometimes tu suka buat lawak.. Maklumlakan bekas askar.. Wajib ada sifat garang and tegas dia tu. Tapi, abah aku ni jgk seorang yang sgt2 talkative (mcm anak dia jgk..hehehe.xbnyk,ckit jer)Kalau dia dah bukak mulut,mmg payah nak stop. Haahahaha..tu la abah aku.....And disebabkan mulut dia jgk la,dia ada ramai kawan..pergi mana2 jer,dah dpt kawan baru. Best kan?? huhuhuhu..
   Ok la..setakat ini sahaje entry aku untuk kali ini...katil ku sudah melambai2 ke arahku..huhuhuhu.. laen hari kite jumpa lagi di laen entry ya..Sekian,wassalam...

1 comment:

  1. happy birthday too my dad hahaha :) yup he the very simple person in the world

    ReplyDelete