Saturday, 2 June 2012

Hobi

  
Assalamualaikum ^_^

Hai semua...korang ap khbr? hope chat2 sume ok.. Oh ye,as u all know skrang ni kan tgh cuti sekolah. So,ap aktiviti korang sepanjang cuti ni? Jangan buat benda2 yang x berfaedah taw.. Isikan masa cuti anda dengan melakukan something yang boleh give korang kebaikan okay... Ermm back to our topic...'Hobi'. Setiap orang mesti ada hobi masing2 kan...Tipulah kalau korang cakap xde hobi...Tak baek tipu taw..

  Hobi aku?? Ermmm,aku suke sangat2 baca novel n tengok citer korea.. Since aku dah pegang title 'mahasiswi' ni, kegilaan aku terhadap citer korea ni makin menjadi2.. Maybe pengaruh kawan n faktor umur..huhuhuhu.. Aku suke baca novel ni since aku sekolah menengah lagi.. Nak kata gilanya aku baca novel ni,aku boleh habiskan 1 novel dalam masa 1 hari jer.. See!! Hebat x aku?? hahahaa( ek eleh..tu pom nk bangga) biarla :P.. Kadang2 tu,aku tido pukul 3 or 4 pagi nk habiskan bacaan aku ni.. Time tengok citer korea pom cam tu gak.. Umi dan abah ada jugak la marah kt aku ( huhuhu..padan muka aku kan??? )... ok la,meh tengok citer fav aku..Layannnnn pic ni :

boys of flower

secret garden

lie to me

full house

49 days

you beautiful


Citer ni tengok banyak kali pom xjemu..Kalau novel plak,aku paling suke novel yang sweet2 romantik gitu..hahahaha  and yang sedih2...huhuhuhuh..Novel yang membuatkan air mata aku gugur even dah banyak kali baca ialah 'Lafazkan Kalimah Cintamu-siti rosmaizah'. Novel ni mmg buat aku sedih.. Jalan cerita dye tu menarik dan banyak faedah2 yang aku dapat bila baca novel ni.. Aku suka sangat karya Siti Rosmizah ni.. Even she is lawyer,but she very talented in writing u know.. Ni antara novel2 yang aku xjemu baca banyak kali..

          





Ok la u olz...setakat ni jer entry untuk kali ini..tak kisah la apa jenis hobi korang sekalipun,asalkan korang happy n dapat something yang baek untuk diri anda ok...
terima kasih kerana sudi membaca :) good night....






No comments:

Post a Comment