Tuesday, 6 November 2012

Cameron Highlands


Assalamualaikum ^_^

Apa khabar u olz? sehat blake harapnye..heheehe.Sekarang ni aku tengah cuti semester. tak lama.1 bulan jer kot. Baru2 ni aku baru jer balik dari trip p ke Cameron Highlands dengan family PEERS. PEERS??? apa tu? maksudnya, 'Pembimbing Rakan Sebaya'. Aku join kelab ni dah dekat setahun dah. Bermula dari jawatan Seketariat hinggalah sekarang,Setiausaha 1..Alhamdulillah! Aku akan cuba menggalas tugas dengan baik. Amin. Ok la,meh cini aku nak citer pasal trip aku. Trip ni selama 3h2m jer. Kita org stay kat apartmen. Sampai kat sana dah malam dah coz bertolak petang.. Sejuk giler kot kat sana. Pijak jer mozek,rasa macam nak tercabut kaki aku nih. huhuhu..By the way,aku have fun sangat mase trip ni. :)) nak tengok gambar tak? Meh tengok.


ni gambar apartmen aku tinggal

Housemate 

gadis ladang teh..hahahah

at cactus farm

kami Family :)


taman bunga



sekian sudah :) 
terima kasih sudi membaca...





2 comments: